Anafartalarspor, Yeni İmaretspor ile karşılaşacak Anafartalarspor, Yeni İmaretspor ile karşılaşacak

 

Uzun süredir İskenderunspor’un geri planda kaldığını ancak iki senedir 3. Ligde mücadele ettiğini hatırlatan Yılmaz; “Kulübün Başkanı Hakan Bolat son derece profesyonel bir zihniyetle takımı oluşturdu ve yönetiyor. Takım geçen sene play-off’dan döndü, son maçta penaltılarla kaybetti. Bu takımı tamamen revize etti, geçen seneden kalan oyuncular var, sayısı oldukça az ama yeni alınan birçok oyuncu da son derece profesyonel, çok başarılı iyi oyuncular transfer etti. Sezona iddialı bir şekilde başladı, büyük paralar harcadı. Tabii İskenderun’un potansiyelini bilen birisiyim, İskenderunspor’da 10 yıl aralıksız futbol oynadım. Takım istikrarlı bir şekilde başarısını sürdürebilirse, ben inanıyorum ki şu an büyük bir taraftar tekrar maçlara gelecekler ve takımlarını da destekleyecekler diye düşünüyorum” diye konuştu.

DÜZCE MAÇI ÖNEMLİ

Turuncu mavili takımın kendi evinde oynayacağı Pazar günkü karşılaşmanın çok önemli olduğunu söyleyen İTSO Başkanı, İskenderunszpor’un eski Kaptanı Levent Yılmaz; “Yarın ki maç çok önemli. Şu an lider Düzcespor. Bundan bir hafta önce oynadıkları maçı 1-0 galipken 3-1 kaybettiler. 1 puan çok önemliydi. Şu an 4 puan var Düzce ile aramızda. Eğer yarınki maçı takımımız kazanırsa puan farkını 1'e indirecek. Bu nedenle mutlak üç puan almak sorundu.”

KALİTELİ HIZLI BİR TAKIM

Kaliteli bir takım olduğunu, içeride ve dışarıda bir çok maçı izlediğini sözlerine ekleyen Yılmaz,”  Gerçekten son dönemde futbol çok hızlı oynanmaya başladı, bizim takımımızda hızlı oynayan iyi bir takım. İyi bir hocamız var. Hakan başkan da hem finans olsun hem bilgi birikimi olsun oldukça yüksek bir kulüp başkanı. Kulübü de doğru yönetiyorlar, yönetim kurulunda çok değerli arkadaşlar var” dedi.

TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI

İskenderunspor’a destek verilmesi, sahip çıkılması halinde, takımın yeni başarıla imza atacağına inandığını söyleyen Yılmaz; “ İskenderunlular bu takıma sahip çıkarsa inanıyorum ki takımımız kısa sürede ikinci ligden birinci lige çıkacaktır. Ticaret ve sanayi odası olarak hem meclisteki arkadaşlarım, hem yönetimdeki arkadaşlarımla bu sürece büyük bir destek veriyoruz. Manevi olarak İskenderunspor ile başkanın yanındayız. Sezon sonu geldiğinde İnşallah İskenderunspor bu gruptan lider çıkar ”şeklinde konuştu.

İŞ İNSANLARI DESTEK OLSUN

İş insanlarını da yardıma, desteğe davet etmek istediğini belirten Yılmaz şunları söyledi:

“ Kulüplerin bütçeleri çok kısıtlı biliyorsunuz, gelirleri yok, tamamen kulüp başkanının ve birkaç iş adamının sağladığı imkânlarla ayakta durmaya çalışıyorlar. Bu konuda İskenderunspor için geçmiş dönemde yapılanları bilen birisiyim. Raymond Makzume dönemi yaşamıştık. Hakan Bolat’la belki aynı sürecin bir başlangıcı gibi olup aynı dönemi tekrar İskenderun’da yaşayabiliriz”  

KALICI TESİS YAPMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Nardüzü’nde atıl duran büyük bir tesisin, bölgedeki amatör spor kulüplerinin de faydalanabileceği, İskenderunspor’un kalıcı bir tesisi haline getirilebilecek bir proje üzerinde çalışıldığını sözlerine ekleyen Yılmaz,  “Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş projeye olumlu bakıyorlar. İnşallah o testisteki yapılaşmada biterse ben inanıyorum ki İskenderunspor hak ettiği yerlere gelecektir. Biz elimizden gelen desteğimizi İskenderunspor’a vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim