Geçtiğimiz günlerde Şırnak İl Müftü Yardımcısı iken Payas İlçe Müftülüğüne atanan Müftü Hanifi Özlen’e ziyaretçi akını devam ediyor. Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, yeni atanan Müftü Özlen’e gerçekleştirdiği ziyarette, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 Sohbet havasında geçen ziyarette İlçe Başkanı Öksüz, Payas’ın Türkiye’nin yansıması ve güneşin doğarken gülümseyen bir ilçesi olduğunu belirterek, görev alan her bürokratın burada büyük bir sorumluluk aldığını dile getirdi.

Başkan Öksüz “Güzel hizmetler yapacağınıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyorum. Geleceğimiz olan gençliğe önemli hizmetler ve dokunuşlar yapacağınızı umarım” temennilerinde bulundu.

Payas Müftüsü Hanifi Özlen de ziyarete teşekkür ederek; “Payas’ta Kuran kurslarımız ve camilerimizde güzel hizmetlerimizi ifa edeceğiz. Din hizmetlerimizi aksatmadan sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmayı Rabbim bizlere sağlasın'' ifadelerini kullandı.

Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu

Editör: TE Bilisim