İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da ortağı olduğu “Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri devam ediyor

İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Programı kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası,  İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ortaklığında yürütülen Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri devam ediyor.

Teknolojisi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine katıldı. Eğitim Açılış Konuşmaları HAK-İŞ Hatay İl Temsilcisi ve  Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ile İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım tarafından yapıldı. MMK Metalürji A.Ş.  İnsan kaynakları Yöneticisi Erman Eraldemir projenin çalışanlara faydalı olacağına inandığını söyleyerek ve projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim