Güney Akademi Juvenis altyapısından yetişen ve önümüzdeki sezon Galatasaray NEF altyapısında mücadele edecek olan 2007 doğumlu Efe Karadayı, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da U15 Milli Takımımızın da katılacağı FIBA Gelişim Projesi’ne davet edildi.

Bu yıl toplamda 5. Milli Takım davetini alan Güney Akademi Juvenis’te bu haber büyük bir sevinçle karşılandı. Konu ile ilgili duygularını dile getiren Kulüp Başkanı Nebil Özdemir “U16 Takımımız oyuncularından Efe Karadayı’nın U15 Milli Takımızla Makedonya ve Kosova’dan sonra Uluslararası bir turnuvaya daha davet alması bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Basketbol Okullarından yetişen sporcularının Milli Takım davet edilmesinden duydukları gururu ifade eden Özdemir “Bu sevinci bizlere yaşattığı için kendisini kutluyoruz. Son yıllarda birçok oyuncumuz Süper Lig Kulüplerinin transfer listesinde yer alıyor. Bu başarıyı da Antrenörlerimizin özverili çalışmalarına, velilerimizin bizlere olan inancına, sporcularımızın emeklerine ve sponsorumuz Juvenis’in de desteklerine borçluyuz. Ayrıca bu çocuklar İskenderun’un birer temsilcisi, orada İskenderun ve Hatay Basketbolunu temsil ediyorlar. Bu da bizim ve tüm Hatay Basketbolu için ayrı bir gurur kaynağı. Bugüne kadar nasıl çalıştıysak, daha da fazla çalışıp daha çok sporcuyu Milli Takımlarımıza ve üst liglere kazandırmaya çalışacağız. Şehrimizin ve ülkemizin basketboluna bir damla da olsa katkımız olduysa ne mutlu bize” diye konuştu.

Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli” Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli”

Editör: TE Bilisim