İskenderun Gençlik Merkezi açık hava sinema günleri etkinlikleri, sinemadan vazgeçemeyen ancak sıcak havadan dert yanan gençlerin imdadına yetişti. Dev ekranda ve doğal serin ortamda ilk misafirlerini ağırlayan İskenderun Gençlik Merkezinde sinema izleyen gençler bu güzel anların tadını çıkardılar.

Gençlik Merkezinin suni çim sahasında gerçekleşen açık hava sineması etkinlikleriyle gençlere farklı bir ortam sunduklarını ifade eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda uzun bir kapanmanın ardın gençlerimizle istikrarlı bir şekilde açık hava sinemasında buluşmayı sürdürüyoruz. Açık hava sinemamızı gençlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor ve gençlerin beklenti ve isteklerine elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Keskin, futbola yoğun ilgisi olan bir grubu ağırladıkları bu sinema gününde yine futbol sevgisiyle yoğurulmuş onlara yol gösterici ve pes etmemeleri gerektiğini aşılayan bir filmi izlediklerini söyledi.

Gençlerin ilgi alanlarına göre hareket ettikleri etkinliklerin devam edeceğinin altını çizen Gençlik Merkezi Müdürü Keskin bir sonra ki açık hava sinema etkinliğini hep birlikte iple çektiklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim