İskenderun’da müziğe gönül veren 06-15 yaş aralığındaki öğrencilere iki yıldır piyano dersi veren Zübeyde Tekeş, 12 kursiyeri yaklaşık bir aydır hummalı bir çalışmanın ardından hazırlıkları tamamlayarak ilk konser organizasyonunu İSTE Gençlik Merkezi, Gençlik Ofisi salonunda gerçekleştirdi. ‘Minik Eller’le ilk konser heyecanına öğrencilerin velileri ve aileleri de ortak oldu.

Türkiye'yi Estonya’da Temsil Edecekler Türkiye'yi Estonya’da Temsil Edecekler

İlk konserde eğitim verdiği 12 öğrencisiyle çeşitli piyano eserlerini çalabilmenin birlikte mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden eğitmen Zübeyde Tekeş, “Bu hepimizin emeği, hepimizin çalışmasının sonucu güzel bir konserde bir araya geldik. Bu yolculukta müziği sevenlere yol arkadaşı, bir yol gösteren oldum. Piyanoyu öğrettim, öğretmekten çok onlarla eğlendim, ben de öğrendim, öğrencilerle nasıl iletişim kurmayı, bazı günler onları mutsuz, yorgun, moralsiz geliyorlar, bazısı çok eğlenceli gelir ve onun enerjisi bana geliyordu” dedi.   

İlk konser heyecanı yaşayan çocukların daha mutlu olacağı, daha güzel bir anı olacağı düşünülen mini etkinlikte 06 – 15 yaş arası öğrenciler velilerinin ve ailelerinin karşısında gösterdiği güzel performansın mutluluğu hep birlikte yaşandı.   

Editör: TE Bilisim