İnternet ortamında 20 yıldır kesintisiz haber yayını yapan İskenderun.org ile 12 yılı geride bırakan Sektörel Ekonomi Dergisi’ni bünyesinde bulunduran İskenderun Ajans’ın yenilenen ofisine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren M. Fazlı Geçer ekiple birlikte sohbet etti.

İskenderun Ajans imtiyaz sahibi Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz Halit Tunç ve Necati Yıldız’ın hazır bulunduğu ziyarette M. Fazlı Geçer, stüdyosuyla genel anlamda yenilenen Ofisi çok beğendiğini ifade ederek ekibe çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

M. Fazlı Geçer, Habercilik anlamında bölgenin nabzını tutan, doğru ve tarafsız yayıncılığıyla internet ortamında markalaşan İskenderun.org ile bölgenin ekonomisine yön verenleri buluşturan Sektörel Dergi haberciliğiyle önemli bir kazanım olduğunu belirterek verilen habercilik hizmetinden dolayı ekibe teşekkür etti.

İskenderun Ajans ekibi de Sağlık-Sen Hatay Şubesi Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Fazlı Geçer’in ziyaretinden doyduğu memnuniyeti ileterek, bu tür ziyaretlerin, moral ve motivasyon olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilisim