İskenderunspor tesislerinde maçı değerlendiren Teknik Direktör Ümit Karan, 0-4’lük galibiyet maçın öncesinde kendi evinde 0-3’lük mağlubiyete de değinerek “Bu maça baktığımızda gerçekten hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak futbolda maalesef ki böyle durum yaşanıyor. Biz yeniden bir takım kurduk, daha önceki iskeletten sadece 7 futbolcumuz var, diğerlerinin hepsi yeni arkadaşlar. Şu anda takımda uyum sürecindeyiz” dedi.

GALİBİYETLERİN DEVAMINI BEKLİYORUZ

Kızılcabölükspor maçında takımın kendisinden beklenen sonucu verdiğini belirten Teknik adam Karan “Deplasmanda oynadığımız saha da aslında çok kötüydü, sıkıntı yaşadık ancak futbolcularım kendilerine yakışanı yaptı ve sahada çok iyi bir mücadele ederek 90 dakikaya 4 gol sığdırdılar. İlk yarıda çok gol fırsatı da kaçırdık. Deplasmandan 3 puanı aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyetlerin devamının gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

“GERÇEK TARAFTAR DESTEK OLUR”

Bu hafta kendi evinde oynayacağı maç için de tüm taraftarları yanımızda görmek istediklerini ifade eden Teknik Adam Karan şunları söyledi: “Futbol tabi taraftarsız oynanmaz. İki senedir seyircisiz oynuyor takımlar. Ama burada destek önemli, taraftar hem köstek olabilir, hem de destek olabilir; gerçek taraftar destek olur”

Editör: TE Bilisim