Fizyoterapinin insan vücudunun her noktasında yer aldığına dikkat çeken Fizyohome Merkezi sahibi Fizyoterapist İbrahim Karasürmeli, ağrısız ve kaliteli bir yaşam sürmesinde fizyoterapistlerin önemli rol oynadığını belirterek, sağlıklı bir insanın bile fizyoterapistten yararlanabileceğini söyledi.

 

Fizyohome adıyla açtığı ve kendisi gibi fizyoterapist olan eşi Beyza Karasürmeli ile birlikte şifa dağıtan İbrahim Karasürmeli, bir fizyoterapistin, felç geçirmiş birinin yeniden yürümesini, beli/boynu/omurgası ağrıyan bir kişinin eskisi gibi hareket edebilir hale gelmesini, yaşlanmakta olan bir kişinin kas ve kemik sağlığının korunmasını, sakatlanan bir sporcunun sahalara geri dönmesini, engelli bir çocuğun oturmayı yürümeyi öğrenmesini sağlama  görevini üstlendiğini ifade etti.

 

Fizyoterapist İbrahim Karasürmeli, fizyoterapi tekniklerinin geçmişte kullanılan alternatif tıp yöntemlerinin bilimsel bir tabanla yeniden şekil almış hali olduğuna vurgu yaparak “Fizyoterapistler 7’den 70’e tüm yaş grupları ve pek çok hastalık için tedavi seçenekleri sunar, daha kaliteli bir yaşam için size destek olurlar. Fizyoterapistler, başta bel, boyun, sırt, bacak başta olmak üzere vücudun farklı yerlerindeki ağrıların tedavisinde, kan dolaşımına etki ederek, dolaşım sisteminin daha düzenli çalışmasında, gerilmiş kasların rahatlaması ve gevşemesinde, egzersiz ile hastanın daha az ilaç alma ihtiyacı hissetmesinde, kasların güçlenmesi ve kondisyonun güçlenmesinde, bel ve boyun fıtığı problemlerinde, skolyoz, kifoz ve lordoz problemlerinde, sinir sıkışmalarında, priformis sendromunda, siyatik sinir problemlerinde, tenisçi dirseği probleminde ( Lateral epikondilit ), golfçü dirseği problemlerinde ( Medial epikondilit ), kas sistemi üzerinde oluşan tetik nokta problemlerinde, duruş bozukluklarının giderilmesinde, szlerin ağrısız ve kaliteli bir yaşam sürmesinde katkı sağlar” şeklinde konuştu. 

 

Fizyohome olarak hastalara iki şubede hizmet verdiğini duyuran Karasürmeli şunları paylaştı: “Akupunktur, dry needing, kupa terapi, Bemer terapi, Amplitrain, manuel terapi, masaj, Bioenerji, yoga, pilates gibi bir çok tekniğin bulunduğu Fizyohome, hastalarıyla İskenderun ve İstanbul olmak üzere iki şube ile hizmet vermektedir. Uzman fizyoterapistler eşliğinde kişiye özel tedavi ve rehabilitasyon programlarımızla güven sağladık. Kaliteli bir yaşam için bir fizyoterapiste danışın. Fizyohome evinizin sıcaklığında evinizin samimiyetinde ayrıcalıklı tedavi için 05469707707 bu numarayla ulaşmanın yeterlidir” 

Editör: TE Bilisim