Dört gündür açtıkları stantta bilet ve forma satışı yaptıklarını kaydeden Kanatlı Caddesi Esnaflarından Erkan Demircan, formaların tükendiğini yeni forma siparişi verdiklerini ifade etti. Bilet ve forma satışlarına İskenderunluların yoğun talebinin olduğunu söyleyen Demircan, biletlerin de 65’inin tükendiğini belirtti.

İskenderun esnafı ve taraftarı olarak turuncu-mavili takımın her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade eden Demircan; “Esnaf olarak kulübümüzün yanındayız. Çarşamba günü saat 16.30'da Ankara'da oynanacak maça İskenderun halkı, tüm esnaflar, taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu yoğun ilgiden dolayı mutluyuz. İskenderun halkının yanı sıra İstanbul, Hatay, İzmir illerinden de yoğun talepler var. Araçlarımız kalkacak, gidiş geliş ücretsiz. Otobüslerimizin kalkış yeri ve saati ile ilgili duyuruyu yapacak kulüp başkanımız. Biz de bu ilgiden dolayı memnunuz. Yaklaşık 4 gündür standımız burada, Salı gününe kadar devam edecek, Enderspor sahil şubesinde de standımız var. Forma satışlarımız, atkı satışlarımız inanılmaz yoğun devam ediyor. Elimizde forma kalmadı, ekstra 500 adet forma sipariş verdik, onlar da bugün gelecek, takımımızı desteklemeye devam edeceğiz, Ankara'ya da gideceğiz. Biletlerin de 65'i satılmış durumda, maç saatine kadar full olarak maçı tüm seyirciler izleyecek” diye konuştu.

Demircan, atkıların 25 TL, normalde 85-90 TL olan formaların ise, Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın girişimleri sonucu 45 TL’den satışa sunulduğunu da sözlerine ekledi.

İSKENDERUN SPOR İSTEDİĞİNİ ALDI İSKENDERUN SPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

Editör: TE Bilisim