Filmin yapımcılarından Mustafa Uslu, Eren Bülbül’ü canlandırması için Karadeniz bölgesinden çocuk oyuncularla görüşmeler yaptıklarını söyledi: Şu an Trabzon ve Samsunlu 3 çocukla görüşme halindeyiz. Başrolün o bölgedeki yaşantıyı ve şiveyi bilmesi lazım. Önümüzdeki hafta isimler tam olarak netleşecek” açıklamasında bulundu

CANI PAHASINA EREN’İ KORUMAK İÇİN SİPER OLDU

Filmde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i Uğur Güneş, Eren Bülbül’ün annesini ise Gülçin Kültür Şahin canlandıracak.

Yapımcı Mustafa Uslu, şehit Eren Bülbül ile şehit Ferhat Gedik’in aileleriyle görüşerek sinema filmi için gerekli izinleri aldıklarını da ifade ederek“Şehit kardeşimiz Eren Bülbül ve kahraman astsubayımız Ferhat Gedik’i bu filmle ölümsüzleştireceğiz. Onları ebediyete kadar hatırlatacak, onlara yakışan bir film olacak. Gençlerimiz onları hep hatırlayacak. İki kahraman el ele cennete yürüdüler. Onları unutmadık, unutturmayacağız” diye konuştu.

11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka İlçesi’nde İskenderunlu şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, PKK’lı teröristlerin yerini gösteren Eren Bülbül’ü korumak için üstüne kendini siper ederek vücuduna isabet eden 41 kurşunla şehit olmuştu.

Editör: TE Bilisim