Ekim ayında Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde meydana gelen orman yangınını hatırlatan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen “Zarar gören ormanlık alan ve vatandaşların yaralarının sarılmasıyla ilgili FB Kulübü yöneticileriyle sürekli irtibatta olduk. Neler yapabiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk. Fenerbahçe Kulübü yönetimi bir hatıra ormanı oluşturulması kararı aldı. Bağış kampanyasına İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak da 850 adet fidan desteğiyle katkıda bulunduk” dedi.

Hatay Valiliği ve İskenderun Kaymakamlığı girişimleriyle Fenerbahçe Hatıra ormanı oluşturulması için yer tespit edildiğini aktaran FB’liler Dernek Başkanı Mustafa Düzen “Hatay Valiliği ile İskenderun Kaymakamlığına yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Fenerbahçe spor kulübü 64 derneğin de katkılarıyla beraber 35 bin fidan dikimini gerçekleştirdi 1 Şubat tarihinde. Başkanımız da yönetim kurulu üyelerimizin bu olaya ne kadar önem verdiklerini hem Hatay spor maçına, hem de bu organizasyona katılarak gösterdiler. Fidan dikimine katılanlara, katkı verenlere teşekkür ederiz. 35 bin adet fidan dikimi çok güzel bir etkinlikle gerçekleştirildi” diye konuştu.

Hatay spor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın da centilmenlik çerçevesinde tamamlanmasından dolayı da mutlu olduklarını sözlerine ekleyen İskenderun FP’liler Dernek Başkanı Mustafa Düzen “Maçı da galip bir şekilde bitirdik, mutlu bir şekilde kulübümüz İstanbul’a döndü. Tabi ki bir takım kazanacaktı, biz de şampiyonluğa yürüyoruz, galibiyet bizim için sevindirici oldu. Hatay spor da çok güzel bir futbol oynadı. Hatay spor ve camiasını da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.   

 

Editör: TE Bilisim