Okul bahçesinde kermes ile başlayan bahar şenliği, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Programı ile devam etti. Açılış konuşması yapan Okul Müdürü Kadir Sarı, haftalar öncesinde etkinlik çalışmalarını hazırlayan ve etkinliklerde bizzat yer alan öğretmen ve öğrencilere canı gönülden teşekkür etti. Coşkuyla başlayan şenliğin amacından söz eden Müdür Sarı “Şenliğin amacı, eğlenmek ve stres atmanın yanı sıra, toplanan bağışlar ve kermesteki gelirler okulda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak içindir” dedi.

Bahar Şenliğinde O Ses Fatih Anadolu yarışması, halat çekme, balon patlatma, sandalye kapmaca gibi birbirinden eğlenceli ve temposu yüksek etkinliklere yer verildi.  DJ eşliğinde öğrenci, öğretmen, idareciler ve çalışanlar kol kola halaylar çekti. Hediye çekilişleri yapıldı. Ayrıca İskenderun’da yapılan yarışmalarda Fatih Anadolu Lisesi ödüller ve derecelerle Bahar Şenliğine renk kattı.

Okul Müdürü Kadir Sarı, İskenderun Gençlik yarışmalarında kız ve erkek voleybol takımının birinci olduğu haberini vererek, takımı çalıştıran Beden Eğitimi öğretmeni Nilgün Navruzoğlu’nu ve öğrencilerini kutladı. Okul Müdürü Sarı, diğer dallarda alınan sonuçları da şöyle duyurdu:

 “Kompozisyon yarışmasında birinci olan okulumuz öğrencilerinden Buket Akkum, resim yarışmasında birinci olan okulumuz öğrencilerimizden Sude Gül Çiftçi’yi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Okulumuz İskenderun Belediye Kültür Sarayında Otogargara adlı tiyatroyu sahneledi. Böyle güzel tiyatrolarla bizleri gururlandıran danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutularız.”

Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!

Editör: TE Bilisim