Pirinçlik Mahallesinde Sabah saatlerinde ekmek parası için zeytin toplamaya giden baba kız Durmuş Gül ile Halime Gül çalıştıkları sırada gelen bir telefonla evlerinde yangın çıktığı haberini aldı.

Bu arada haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri gelerek yangını söndürmeye çalıştı. Ekipler evde çıkan yangını söndürdü ancak, birçok eşya yanarak kül oldu, tazyikli sudan kullanılamaz hale geldi.

1 yılda akaryakıt istasyonlarına 15 bin denetleme 1 yılda akaryakıt istasyonlarına 15 bin denetleme

Tarladan evlerine yetiştiklerinde Durmuş Gül ile kızı Halime Gül gördükleri manzara karşısında adeta yıkıldı. Kız birlikte çalışarak ancak geçimlerini sağlayabildiklerini belirten Baba Durmuş Gül, “Sabah erkenden ekmek parası için zeytin toplamaya gitmiştik, evde yangın çıkmış haber verdiler. Geldiğimizde kapı, pencere, buzdolabı, çamaşır makinesi, kap kacak her şey kül olmuştu. Kış günü, her şeyimiz yandı kül oldu. Giyecek kıyafetimiz, yiyecek yiyeceğimiz kalmadı, perişanız, Sağlık olsun, sağlık olsun da elde, avuçta yok. Ne yapacağız? Şaşkınız. Kaymakamımızdan, valimizden bize yardım eli uzatmasını bekliyoruz” dedi.   

Geçtiğimiz yıllarda Pirinçlik Mahallesinde şiddetli fırtınada evleri uçun ve evsiz kalan Kara ailesine devlet millet sahip çıkarak, yıkılan evleri yapılmış, yüzleri yeniden güldürülmüştü.  

Editör: TE Bilisim