Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

      

        Dörtyol'un öncelikli sorunları ile esnafının Hatay Büyükşehir Belediyesinden beklentilerinin de dile getirildiği ziyarette Başkan Ahmet Bölükbaşı öncelikli olarak Çaylı Caddesi için daha önce alınmış olan Ukome kararının hayata geçirilmesinin esnaf açısından önemine dikkat çekti.

 

Bölükbaşı, ayrıca çift yön uygulaması veya istikamet değişikliği olmak üzere her iki uygulamanın de Çaylı Caddesi esnafı üzerinde olumlu bir fayda sağlayacağının da altını çizdi.

  

        Sağlıklı içme suyunda, tesisattaki kayıplardan kaynaklanan büyük sıkıntılar olduğunu da vurgulayan Bölükbaşı su kesintilerinin azaltılmasının altyapının tamamlanmasından geçtiğine işaret etti.

 

        Mezbahanenin tamamlanmış olmasından duydukları memnuniyeti de ifade eden Başkan Ahmet Bölükbaşı bu sektörde hizmet veren esnaflara büyük bir kolaylık sağlanmış olduğunu ve tesisi oldukça beğendiklerini iletti.

 

        Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş da ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu, içme suyu şebekesinin yenilenmesi ile ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, önümüzdeki günlerde Çaylı Caddesi ile ilgili bir çalışma başlatacaklarını ve mezbahaneyi de en kısa zamanda tam kapasite işletmeye alacaklarını aktardı. 

Editör: TE Bilisim