Demir çelik sektörü AB desteği ile 2026'ya hazırlanıyor Demir çelik sektörü AB desteği ile 2026'ya hazırlanıyor

İskenderun Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, girişimleriyle Konya Türk Şeker Fabrikasıyla yapılan görüşmeler sonucu bin 200 TL olan 50 kiloluk çuvalı 50 indirim aldıklarını belirterek “Üyelerimizden yapılan görüşmeler ile talepler alındı, fabrikaya iletildi ve paraları yatırılarak 95 ton şeker İskenderun’a gönderildi. Normalde 50 kiloluk bir çuval şeker 1200 lira iken girişimlerimizle kayıtlı esnafımız 600 liradan tedarik ettik” dedi.

Üç kamyonla gönderilen indirimli şeker sabah erken saatlerde İskenderun’a ulaştı. İskenderun Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ile yönetiminin nezaretinde sipariş edilen şeker çuvalları esnaf tarafında teslim alınarak, araçlarla iş yerine taşıdı.  

İskenderun Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, özellikle üye esnaflarının zor durumda olmaları nedeniyle böyle bir girişimde bulunduklarını ifade ederek “Esnaflarımız bizden destek istedi. Bizler de oda olarak Konya Türk Şeker Fabrikasıyla temasa girdik, yaptığımız görüşmeler sonuç verdi ve esnafımıza ucuz şeker anlaşması yaptık. Daha önce siparişi alınmış, parası esnafımız tarafından ödenmiş şeker bugün sabah saatlerinde kamyonlarla geldi ve dağıtım organizasyonunu başarıyla gerçekleştirdik. Esnafımız 50 indirimli şekerini teslim alarak iş yerlerine götürdü. Onlar da bir nebze de olsa biraz rahatlayacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.  

İskenderun Lokantacılar ve Pastacılar Odasına kayıtlı esnaf da kendilerine indirimli şeker temin ettiği için Oda Başkanına teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim