Edinilen bilgilere göre kaza dün gece saatlerinde İskenderun Yelken Kulübü civarında Feyezan köprüsünde meydana geldi. Yelken Kulübü’nün karşı şeridinde seyir halindeki bir otomobil önde giden, eski milli futbolcu ve Atakaş Hatayspor’un yardımcı Antrenörü Gökhan Zan’ın kullandığı araca hafif çarpıp yanından hızla geçti. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, köprünün refüjdeki korkuluk demirlerini çarparak kaza yaptı. Önü karşı şeride geçen ve refüj üzerinde duran otomobilin ön düzeni paramparça oldu, sürücüsü ise yaralandı.

Çevredekilerin 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sora, tedavi altına alınmak üzere yaralı ambulansla hastaneye götürüldü.

Şans eseri aracı hafif zarar gören eski milli futbolcu ve teknik adam Gökhan Zan’ın kazayı yara almadan atlattığı gözlendi. Aracına hafif çarpan otomobilin durumunu gören Zan, çevresindekilere kazanın yaşanış şeklini büyük bir heyecanla anlattığı dikkat çekti. Trafik ekipleri de kaza yerinde çevre güvenliği önlemi alırken, kazanın meydana gelişiyle ilgili tahkikat yaptı.  

 

 

Editör: TE Bilisim