Erzin’i TVF (Türkiye Voleybol Federasyonu) 1.liğ de temsil eden Yeşikent spor voleybol takımı uli 1. Amatör kümede mücadele eden Gökdere spordan sonra yeni bir heyecan yaratacak spor kulübünün kuruluşu gerçekleştirildi.

 

Göreve geldiği günden beri aktif olarak Erzin’e başarıyla hizmet eden Gençlik ve spor İlçe Müdürü Hanifi Demirkıran Müdürlük olarak bir hayali daha gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek “Üç yıl önce temellerini attığımız ve güçlü bir kadroyla desteklediğimiz Erzin GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ bugün itibari ile açılmış bulunmaktadır” dedi.

 

SPOR-SİSTEM-DİSİPLİN üçlüsünün ayrılmaz parçası olarak yapacakları etkinlikleri profesyonelce hayata geçireceklerinin altını çizen Demirkıran “Şehrimizin spora tutkulu insanları için sporu yaşam biçimine dönüştürmek ve yeni cevherleri keşfederek çocuklarımızı ilgi ve istidatları doğrultusunda yönlendirmek amacıyla kurduğumuz kulübümüz FUTBOL-BASKETBOL- KORT TENİSİ ve BİSİKLET branşlarında faaliyet göstererek adeta bir spor okulu işlevi görecektir. Bu çalışmamızı sonuçlandırmanın mutluluğunu tüm sporseverlerle birlikte yaşamak için herkesi kulübümüze davet ediyorum. Bu çalışmamızda katkısı olan ve katılım sağlayacak olan tüm sporseverlere şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim