19 Mayıs gençlik ve spor bayramı Kutlaması Cumhuriyet meydanında başladı ve, Atatürk Anıtı önünde Erzin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelengi Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Erzin Kaymakam Vekili Osman Demir, Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hanifi Demirkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Candan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Yzb. Ahmet Refik Özsoy, Kurum Müdürleri, Siyasi parti İlçe Başkanlarından AK parti Erzin İlçe Başkanı Orhan Soylu Yılmaz, CHP Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmas oğlu, MHP Erzin İlçe Başkanı Ali Şener, İYİ Parti Erzin İlçe Başkanı Ahmet Türk, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürler ve Öğretmenlerin yanı sıra her okuldan bayrak ve flamacı öğrenciler katıldı.

 

ERZİN BİSİKLET KULÜBÜNDEN SAYGI DURUŞU!

Erzin Bisiklet Kulübü üyeleri daha sonra Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı, saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşımız okundu. Bisiklet Kulübü adına Serhat Baykara  “Bu önemli günde Cumhuriyetimizin kurucu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve o’nun silah arkadaşlarını saygı ile anıyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilisim