Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ile görüşeceğini ve ayrılmak isteğini ileteceğini belirten başarılı teknik adam Erdoğan'ın istifası Hatayspor yönetimi tarafından kabul edildi.

Ayrılma kararı alan Erdoğan'a bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileyen Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş “Hatayspor’umuzun 2 sezondur Teknik Direktörlük görevini yürüten ve takımdan ayrılma kararı alan Ömer Erdoğan hocamıza kariyerinde başarılar diliyor, vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir gün yeniden Hatayspor'da çalışabilmek adına şimdi ayrılması gerektiğinin altını çizen teknik adam Ömer Erdoğan, “Onursal Başkanımız Lütfü Savaş’ın teknik adamlığımın ilk senesinde, tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkan koskoca bir şehir takımını, kariyerinde hiç Süper Lig’de takım çalıştırmamış bir teknik adama inanıp bu güzide kulübü bana teslim etmesiyle büyük bir onur büyük bir gururla bu değerli göreve başladım. 2 yıldır birbirinden değerli futbolcu kardeşlerimle çalışma fırsatı buldum. Onlar da gelişti biz de geliştik, bu kutsal yolda beraber yürüdük, beraber kader birliği yaptık hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konşutu.

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Hatayspor taraftarlarına kendilerine gösterdikleri destekten ötürü teşekkür eden teknik adam Erdoğan, bu şehrin insanlarına Hatayspor sevdalılarına ilk günden itibaren sorgulamadan, yadırgamadan büyük bir sevgiyle ve saygıya kendisi ve ekibini bağrına bastığını söyledi.

Editör: TE Bilisim