VATANDAŞ MİLLİLERİN İDMANINI İZLEYEBİLECEK

İskenderun'da kampa giren A Milli basketbolcular İlçe Gençlik Spor Salonunda günde çift idman ile şampiyonaya hazırlanıyor. Anemon Otel’de konaklayan hazırlık çalışmalarını İlçe spor salonunda yapan A Millileri izlemek, destek ve moral vermek amacıyla yarın saat 16.00 da yapılacak idmanı vatandaşların da izleyebileceği bildirildi.

MİLLİ TAKIMIMIZA KİTAP DESTEĞİ

Avrupa Şampiyonasına yoğun bir kamp dönemiyle İskenderun’da hazırlanan Türkiye Tekerlekli Sandalye basketbol A Milli Takımı sporcuları dinlenme saatlerinde okumak üzere ilçe kütüphanesinden kitap talep ettiler.

 

“Play Of yolunda önemli galibiyet aldık!” “Play Of yolunda önemli galibiyet aldık!”

Milli takım sporcularının taleplerini karşılamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten İlçe Kütüphane Müdürü Nebil Özdemir “Biz de taleplerine anında cevap vererek, personelimizle birlikte Milli Takımımızın kaldığı otele gittik ve Milli Basketbolcularımızı hem kütüphanemize üye yaptık hem de getirdiğimiz kitapların içerisinden beğendiklerini kendilerine ödünç verdik. Kitap dostluklarından ve gösterdikleri yakın ilgiden ötürü A Milli Bedensel Engelli Basketbol Milli Takımımız Oyuncularına ve Teknik Ekibine teşekkür eder, önümüzdeki günlerde katılacakları Avrupa Şampiyonası'nda başarılar dileriz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim