T200 Masters Tenis Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu T200 Masters Tenis Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu

 

 Sendika binasında düzenlenen etkinliğe Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskendernu Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İş insanı Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, sendika yönetim kurulu ve üyeleri ile davetliler katıldı.

de ‘Amin’ diyerek katkı sundular. İş insanı ve protokol üyeleri, etkinliğe katılan engelli öğrencilere hediyeler verdiler.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencilerinden Ahmet Bozkurt ile Yasin Arıkan İstiklal Marşı’nı seslendirdiği etkinlikte Sendika üyesi Hüseyin Dağlıoğlu’nun okuduğu türkülere, engelli çocuklar ve aileleri eşlik etti. Ayrıca çocuklar türkülere çiftetelli ile oynayarak eşlik ettiler.

Baştan sona çok eğlenceli ve keyifli programda, İskenderun Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenim gören 9 öğrenci ile birlikte tüm engelli öğrenciler, Öğretmen Yılmaz Temel’in çaldığı bağlama eşliğinde şarkılar ve türküler okudu

Editör: TE Bilisim