Turizm Akademisyenleri Derneği yetkililerinin de katıldığı toplantıda, 3 Aralık Cuma Günü (yarın) yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Tosyalı, Dünya Engelliler Günü’nün kutlama günü değil farkındalığı arttırma günü olduğunu söyledi.

Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!

Engellilerin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarına azimle devam ettiklerini kaydeden Başkan Tosyalı; “Engellerine rağmen, sanatın farklı alanlarında büyük başarı gösteren, sayısız ödüller alan ve engelli kardeşlerimize rol model olacak; popstar, müzisyen, stand-up, komedyen, aşık ve ozanlardan oluşan sanatçılarımız yarın İskenderun’da halkımızla buluşacaklar. 3 Aralık günü saat 19.00’da İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı salonunda düzenleyeceğimiz ‘Engel Tanımayanlar’ etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlik programı kapsamında, saat 09:30’da bando eşliğinde, 3. No’lu Sosyal Tesisten Belediye Engelsiz Atölyeye kortej yürüyüşü ve saat 10:00’da Engelsiz Atölyede Sergi açılışı gerçekleştirilecek. Saat 11:00’da da Atatürk Anıt Alanında paraşüt gösterisi yapılacak.

Saat 14:00’de Belediye Kültür Sarayında İskenderun Belediyesi Engelsiz Korosu tarafından bir konser tertip edilecek. Günün son etkinliği ise saat 19:00’da İSTE Mustafa Yazıcı Konservatuarında Engel Tanımayanlar Konseri olacak.

Editör: TE Bilisim