Cizre Spor direktör İskender Eroğlu ile kulüp yönetiminin yollarını ayırması üzerine 18 Kasım’da Ender Traş ve ekibi 10. Haftada göreve getirildi.  

İskenderunlu teknik adam Traş ve ekibinin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Cizrespor takıma 12 haftalık süreçte yakaladığı hava, elde ettiği galibiyetlerle hanesine 13 puan toplamayı başardı.

Başarılı teknik direktör Ender Traş yaptığı açıklamada üç ay önce ekibiyle 10. Haftada göreve geldiği Cizrespor’dan kulübün önünü açmak atına bugün itibariyle ayrıldığını duyurdu.

10 haftada galibiyeti dahi olmayan, özgüven ve morali yerinde olan takımla çok çalışarak futbolcu kardeşlerinin de özverisiyle ilk yarıyı umutlarını diri tutarak 13 puanla kapattıklarını ifade eden Teknik Adam Traş “Sezonun ikinci yarısında kulübümüzün sınırlı bütçesiyle yaptığımız takviyelerle genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. takımımızın oynadığı son üç maçta oyun anlamında sahanın tek hakimi olmasına karşın, tabelaya yansımayan sadece galibiyet olmuştur. Doğal olarak bizler de üzerimize düşeni yaparak bir kan değiminin gerektiğini düşünüp ayrılma kararı aldık” diye konuştu.

Bu görevi kendilerine layık gören başkanlar Salim ve Maruf Sefinç kardeşlere, kulüpte bir dediklerini iki etmeyen personele ve gerçek Cizrespor taraftarına teşekkür eden Teknik Adam Ender Traş “Antrenmanlarda ve maçlarda öğrenmeye aç olan futbolcu kardeşlerimizin göstermiş olduğu özveri nediniyle hepsine teşekkür eder, sezonun devamında başarılar dilerim” dedi.    

Editör: TE Bilisim