Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinden Kayseri’ye giden Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Örten’in eşi Nadide Örten yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada sürücü ve 9 yaşındaki kızı Zehra Nur Örten yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan Zehra Nur Örten, ilk müdahalesinin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

 

Bu arada Göksun Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan anne Nadide Örten’in ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        

KAYSERİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ

         Elim trafik kazasında yaşamını yitiren 10 yaşındaki Zehra Örten’in cenazesi bugün memleketleri Kayseri’de Hatay İl Emniyet Müdür yardımcısı ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Orten‘in de katıldığı törenle gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

 

KAYMAKAM YÖNDEN’DEN

TAZİYE MESAJI…

Sosyal medyada hesabından bir mesaj yayımlayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden şunları kaydetti: “Hatay İl Emniyet Müdür yardımcısı ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Orten‘in küçük kızı Zehra Örten'in elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin teessürle öğrendik. Henüz 9 yaşında iken cennete kavuşan Zehra kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz eder, aynı kazada yaralanan ve tedavi altına alınan Nadide Örten'e acil şifalar dileriz. Nadir Örten başta olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerinin acısını gönülden paylaşıyor, sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

Editör: TE Bilisim