İskenderun ilçesine Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden 2019 yıl Eylül ayında Emniyet Müdürü olarak atanan Nevzat Güneş 9 aylık süreçte kentte gerçekleştirdiği huzur ve güven operasyonlarıyla önce halkın da takdirini kazandı. ve 2020 Haziran ayında Emniyet Teşkilatı terfi kararnamesi listesine adını yazdırdı.

İskenderun'da görev yaptığı süre içerisinde halkın büyük sevgisini kazanan, halkın huzur ve güveni için gece gündüz çalışan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Nevzat Güneş Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme kurulu tarafından 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettirildiği öğrenildi

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, daha önce Şanlıurfa TEM (Terörle Mücadele Merkezi), Kilis Güvenlik, Mardin Asayiş Şube, Reyhanlı Asayiş, Gaziantep TEM gibi birimlerinde amirlik görevinde bulunmuştu.

Dördüncü sınıf Emniyet Müdürü olarak geldiği İskenderun’da yaklaşık üç yıldır görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş başarılı çalışmalarından dolayı iki yılda iki terfi alarak ikinci sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettirildi.  

TOSLALI'DAN TERFİ KUTLAMSI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, terfi alarak ikinci sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükselen İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş'i bir mesajla kutladı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kutlama mesajında şunları kaydetti: "Kentimizde, halkımızın huzuru ve güvenliği noktasında büyük bir özveri ve gayretle sürdürdüğü çalışmalarını Memnuniyetle takip ettiğimiz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş'in, 2.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Değerli Müdürümüze, Bundan sonraki görevlerinde de üstün başarılı çalışmalarının devamını dilerim."

“Sürücü belgesiyle motosiklet kullanmayın!” “Sürücü belgesiyle motosiklet kullanmayın!”

Editör: TE Bilisim