Bir süredir mücadele ettiği amansız hastalıkla savaşan emekli eğitimci Nezim Gezgin, tedavi gördüğü Adana Balcalı Hastanesinin yoğun Bakım ünitesinde 60 yaşında vefat etti.

Eğitim camiasında ve çevresinde sevilen ve sayılan eğitimci Nedim Gezgin iki yıl önce emekli olmuştu. Emekli olduktan hemen sonra eğitim hizmetinden kopamayan Nedim Gezgin, öğrencilere ücretsiz olarak eğitim vermeye devam etti ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak katkı sundu. Saygınlığı ve hayırseverliğiyle tanınan, evli ve bir doktor, diğeri de hemşire olan iki çocuk babası Nedim Gezgin’in vefatı sevenlerini derinden üzdü.  

Adana'dan İskenderun Devlet Hastanesi morguna konan Nedim Gezgin’in cenazesi evinin önüne son kez getirildi. Burada kalabalık sevenler topluluğunun dualar okudu ve helallik verdiği Nedim Gezgin için Karaağaç Asri mezarlığında kılınan cenaze namazında CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da saf tuttu.

Emekli eğitimci Nedim Gezgin gözyaşları ve dualar eşliğinde aile kabristanında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.  

Merhum Nedim Gezgin'in ağabeyi muhtar Fuat Gezgin kardeşinin çok iyi bir eğitimci, çevresinde çok sevilen bir kişilik olduğunu, daha çok yapacak işleri olmasına karşın, amansız hastalığa yenik düştüğünü belirterek "Gerçekten de acılar paylaşıldıkça azaldığnı, mutlulukların da çoğaldığını burada gördüm. Acılı günümüzde birleri yalnız bırakmayan herkese kardeşimin eşi ve çocukları adına teşekkür ediyorum" dedi.  

Editör: TE Bilisim