Meydan Mahallesi 514 sokak üzerinde ikamet eden iki çocuk babası, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Selahattin Karaca ile eşi Bircan Karaca tüm emekleri ve eşyaları çıkan yangınla yok olduğunu belirterek kendilerine yardım edilmesini istedi.

Düzenli bir işi olmadığı için hurda toplayarak geçimini sağlamaya çalışan Selahattin Karaca topladığı plastik atıkları evinin önünde biriktirip, toplu olarak satarak geçiniyordu.

Selahattin Karaca, hurda toplamaya çıktığında eşinin de çocukları parka götürmek için evden çıktıktan hemen sonra yangın başladığını ifade ederek “İtfaiye ekipleri gelip yanan bölgeleri söndürdü ama evimde kullandığım yerler, televizyon, çekyatlarım yandı. Yetkililerden yardım bekliyorum” dedi.

Evde iki çocuğuyla birlikte çıktığını dile getiren Bircan Karaca da, komşuların haber vermesi üzerine hemen eve geldiğini anlatarak “Eşimin topladığı hurdalar tamamen yanmış, evimizin eşyaları kullanılamaz hale gelmiş, bizim kimsemiz yok. Yangınla var olan da yok oldu. ne olur bize yardım edin” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim