Eğitim Sektör Buluşmaları Konferans ve Çalıştayları, TOBB Türkiye Eğitim Meclisi koordinasyonunda TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen İTSO Meclis Üyesi Saadet Özmen ve 20.Grup Meslek Komite Üyesi Selma Türkoğlu katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy ve TOBB Eğitim Meclisi Başkanı Dr. Yusuf Ekinci’nin açılış konuşmalarıyla başlayan etkinliğe; üst düzey bürokratlar, kurum sahipleri, öğretmen ve eğitimciler katıldı.

Toplantıya, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen, İTSO Meclis Üyesi Saadet Özmen ve 20.Grup Meslek Komite Üyesi Selma Türkoğlu da katılırken, kreşlerde yaşanan sorunları Ankara’da yetkili birimlere anlatma fırsatı buldular.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen, İTSO Meclis Üyesi Saadet Özmen ve 20.Grup Meslek Komite Üyesi Selma Türkoğlu, TOBB düzeyinde eğitimcilerin sorunlarının anlatıldığı toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler.

 

Konya Büyükşehir'den 'tez destek' başvuruları Konya Büyükşehir'den 'tez destek' başvuruları

Editör: TE Bilisim