Uzun yıllardır bunun özlemini çektiklerini ifade eden İskenderunlu futbolseverler, takım futbolcularına, yöneticilerine ve teknik ekibe, kendilerine bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ettiler.

Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli” Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli”

 

Galibiyet sonrası görüşlerini aldığımız İskenderunlular, gurur, heyecan ve mutluluklarını şu sözlerle paylaştılar;

-Mutlu olduk, gurur duyuyoruz takımımızla ama İskenderun'daki iş adamlarının takıma destek vermelerini bekliyoruz, bir iki firmadan başka destek veren yok çünkü.

-Hayırlı uğurlu olsun, İskenderunspor’a 2. ligde başarılar dileriz. Büyüklerimizden de takıma destek olmalarını isteriz, İskenderun'un daha da kalkınmasını isteriz.

-Çok mutluyuz, İskenderunsporla beraberiz, her zaman destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz.

-Çok gurur duyduk, mutlu olduk yıllar sonra… İnşallah bundan sonra devamı gelir, takımımıza 2. Ligde başarılar diliyoruz.

-Çok sevindik dünkü oynadığı futbolla da gurur duyduk, yıllardan beri şampiyonluğu son maçlarda kaçırıyordu, özlemiştik, bu kez son maçlarda galibiyeti getirdi bize, bayram havasına döndü şehrimiz, mutluyuz, sevinçliyiz, bundan sonraki futbol hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

-Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz dün heyecanla seyrettik maçı, mutluluğumuzu anlatamayız, çok güzeldi. İnşallah daha da iyi yerlerde göreceğiz takımımızı, bütün İskenderun halkı olarak daha mutlu olacağız.

-Mutluyuz, temennimiz ileriye dönük 1. lige çıkması. Bu yönetimle, bu kadroyla, bu tempoyla giderse çok güzel başarılar elde edeceklerdir. Bütün oyuncularımıza, yöneticilerimize teşekkür ederiz.

-Bence çok güzel oldu. İnşallah bundan sonra Süper ligde de olacağız. Efsane geri döndü, daha güzel yerlerde olacağız, daha iyi şartlarda olacağız. Kentimizin iş adamları bence el atmalı ve İskenderunspor’un çok daha iyi yerlerde olmasını sağlamalılar.

-Çok uzun bir özlemin ardından kavuştuk, inşallah bir üst lig ardından Süper ligi de istiyoruz. Yaklaşık 20 yıldan beri var olan bir özlemdi, inşallah bu başarılarının devamını diliyoruz.

Editör: TE Bilisim