Foça doğumlu minik Kerem Çağatay Yüksel, Dünyanın en önemli Shotokan Karate Şampiyonası’ndan dereceler ile döndü.11.WSF Dünya Shotokan Karate Şampiyonası 5-7 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center'da 29 ülkeden 1937 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

 

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokul 2.sınıf öğrencisi Kerem Çağatay Yüksel 1. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda 8-9 Years Male Shobu Ippon Kumite gümüş madalya, 8-9 Years Male Shobu Sanbon Kumite gümüş madalya ve 8-9 Years Male WFK Kumite üçüncü olarak bronz madalya ile döndü.

 

Minik sporcunun antrenörü ve babası Kudret Yüksel, Pandemi ve kısıtlamalara rağmen yoğun katılımın olduğu şampiyonada Ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalışarak dereceler ile dönmekten mutlu olduklarını söyledi.

Kıyasıya rekabete gün sayılıyor... 1.188 kilometrelik yolun sonu Turkuaz Kıyasıya rekabete gün sayılıyor... 1.188 kilometrelik yolun sonu Turkuaz

 

Dünya ikinciliği ve madalyalar kazanan İlkokul 2. sınıf öğrencisi Kerem Çağatay Yüksel için okulunda tören düzenlendi. İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Müdürü Nazım Karabulut, bu güzel başarı için gelecek vadeden başarılı sporcu Kerem Çağatay Yüksel’i tebrik ederek “Böyle bir evlat yetiştirdikleri için ailesini, çalıştıran Antrenörünü ve eğitimcilerini kutluyorum” dedi.

 

Öğretmeni Ayhan Bakılı ile babası Kudret Yüksel tüm okul öğrencilerinin huzurunda Dünya ikincisi ve çeşitli madalyaların Kerem Çağatay Yüksel’e bir kez daha takdim eden sınıf öğretmeni Ayhan Bakılı şunları söyledi: “Öğrencimiz okulumuza layık bir sporcu olarak bugün bizlere dünya derecesi getirmiş oldu. Sadece Kerem evladımızdan değil, bu okuldaki ve şehirdeki tüm öğrencilerimizden bu şekilde başarılar bekliyoruz.”

 

Kutlama töreni, sonrası okul idaresi, sınıf arkadaşları ve ailesi birlikte fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim