15 gün önce nefes alamaz bir durumda MKÜ Araştırma Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınan 73 yaşındaki Dr. İzzettin Zan covid-19’u yenerek sağlığına kavuştu. Hastaneden taburcu edilişi sırasında duygusal anlar yaşatan Dr. İzzettin Zan’ı eşi, evlatları ve yakınları karşıladı.

 

Tüm vatandaşlara coronavirüse karşı tedbirli olmaya davet eden Bevliye Uzmanı Dr. İzzettin Zan, “Hastaneye girişimden şuana kadar hizmeti dokunan personelinden değerli hocalarımızı teşekkür ederim. Burada gördüm ki, covid-19 mücadelesinde meslektaşlarıma büyük haksızlık yapıldığı inancını taşıyorum” dedi.

  15 gün önce MKÜ Araştırma Hastanesine geldiği sırlarda oksijensiz bir dakika duramadığını da hatırlatan Dr. Zan “Hatta öldüğümü hissettiğim anlar da olmuştu. Dolayısıyla sağlık hizmetinin ne kadar değerli olduğunu, meslektaşlarıma övünerek söylüyorum, aksini söyleyen hizmet anlayışı yetersiz. Allah düşürümesin, Allah cümlemizi, millet memleket olarak bu beladan biran önce kurtulmayı nasip etsin. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim