DODİ Eğitim Kurumu’nun minik öğrencileri, geleceğe dikkat çeken klipte, insanları duyarlı olmaya çağırırken, şarkının sözleri de tehlikenin doğurabileceği sonuçların yaşanmadan önlem alınması çağrısı yapılıyor.

Kocaeli İtfaiyesi'nden Sakarya Orman İşletme'ye eğitim Kocaeli İtfaiyesi'nden Sakarya Orman İşletme'ye eğitim

 

Eğitim Okulları işletmecisi, eğitimci Gülser Yiğit’in organize ettiği çalışmada, minikler, büyüklerine masallarda anlatılan elmayı bırakamayacağını haykırırken, bugün doyurup da yarın aç bırakma gibi bir davranışın olamayacağı vurgusu yapılıyor.

 

Miniklerin kliple verdiği mesajlarda, kirlenen dünyada 2050 yılında mevsimler değişip şu anda yediğimiz meyveleri masallarda duyacağı, su musluktan artık akmayacağı endişesi içerisinde olduklarını anlatmaya çalıştılar.

 

Bu videonun, doğayı korumayı, tasarrufu, takası, ihtiyaç kadar tüketilmesi, tüketirken dikkatli olunması çağrısıyla farkındalık için çekildiğini dile getiren Gülser Yiğit, miniklerin duyarlılığının kendilerini gelecek için umutlandırdığını kaydederken, bu çalışmanın topyekün seferberlikle olabileceğini videoyla aktarmak istediklerini ve farkındalık ortaya koymak istediklerini kaydetti.

 

Editör: TE Bilisim