DEVA Partisi İskenderun ilçe Başkanlığında düzenlenen etkinliğe Parti Genel Başkan yardımcısı Sadullah Ergin ve İl Başkanı Sabit Coşkun ile partililer ile davetliler katıldı. Ülke genelinde örgütlenme çalışmasını başarı ile yürüten ve 2021 de en fazla üye kaydeden birinci parti olduklarını belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, İskenderun İlçe Başkanlığı görevini bir süredir sürdüren Ahmet Celaleddin Yıldırım’ın rahatsızlığı nedeniyle görevi devretmek zorunda kaldığını ifade etti.

 

Genel Başkan Yardımcısı Ergin, sağlığı biraz daha müsait olan birlikte görev yaptıkları Avukat Güven Gündüz’ün bugünden itibaren Başkanlık görevini teslim aldığını söyledi. DEVA partisi olarak 81 il de il başkanlarını atamış durumda olduğunu sözlerine ekleyen Sadullah Ergin “973 ilçenin 684 ilçesinde ilçe başkanlarımızı görev başına getirmişiz.598 ilçemizde yönetim kurulu oluşmuş. Beş yüzünde kongresini yapmışız. Dolayısıyla son sürat örgütlenmesini tamamlayan ve 2021 yılında üye sayısını yüzde olarak en çok arttıran birinci parti olmuşuz. Üstelik kapasitemizin 3 de ikisi ile çalışıyoruz yani üç te bir ilçemizde yönetim kurulları atamadık” diye konuştu.

 

DEVA PARTİSİ KURTULUŞ RAMPASI

Ülkenin bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için DEVA partisini çıkış rampasına benzeten Ergin şunları söyledi: “Şuanda tabiri caiz ise Hatay’dan çıkan bir kamyon Adana’yı geçti , Torosları tırmandı, Tekir yaylasından aşağı Pozantı’ya doğru ilerliyor frenler boşalmış durumda yolun sağında inişte kaçış rampaları var. Arabayı devirmeden biryere zarar vermeden o yumuşak zemine sokabildiysek kamyonu TIR’ı kazasız belasız bu arızayı gidermek mümkün olacak. İşte DEVA partisi bu kamyon için kaçış rampası”

 

Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu

Yeni Başkan Gündüz, her bir ferdin günden güne yoksullaştığı ülkede DEVA’ya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak “Toplumun her kesimi mevcut gidişattan rahatsızlık duyduğu karanlık günlerden en kısa zamanda, aydınlık günlere çıkabilmek adına hep birlikte canımızı dişimize katarak 

 

Editör: TE Bilisim