İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin Şehit Pamir Caddesi üzerindeki lokalinde derbi heyecanı yaşandı. Maçı izlemeye Turuncu-mavili kulübün eksi kaptanlardan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, Engelliler spor Kulüp Başkanı Suat Atasever, eski futbolcular, futbol adamları konuk oldu.

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, maç sonrasında kısa bir açıklamada bulunarak böyle bir organizasyonla turuncu-mavili formayı giymiş futbolcuları, kulübe hizmet etmiş yönetiminden, teknik ekibine kadar bu güzel insanları burada konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Burada birlikte çok keyifli bir maç izlediklerini ifade eden Başkan Uysal “Biliyorsunuz ben de İskenderunspor Kulüp Başkanlığı yaptım ve amatörden aldığım takımı profesyonel lige çıkartarak şehrimize farklı bir hava katmıştık. Aslında birçok projelerimiz vardı ama olmadı. Turuncu-mavili takım bizim her zaman gönlümüzde çok önemli yerdedir, İskenderunsporlu eski- yeni oyuncular da İskenderun Beşiktaşlılar Derneğimizin fahri üyesidir. İstedikleri zaman buradan faydalanabilirler” dedi.

Kıyasıya rekabete gün sayılıyor... 1.188 kilometrelik yolun sonu Turkuaz Kıyasıya rekabete gün sayılıyor... 1.188 kilometrelik yolun sonu Turkuaz

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da yaşadığı zorluklara işaret ederek “Bu kadar polemik olacağını bilseydim gelmezdi, girmezdim bu işin içerisine! Stadın tribünü yoktu, bir servet değerinde bir tribün yaptık. İlk defa İskenderunspor’un tesislerini yaptık, beş yıldızlı. Çim sahasını yaptık, altyapısını kurduk. İstanbul Ofisimizde çok ciddi maaşlar alan bir ekibimiz var, Türkiye çapında şu anda 260 oyuncu izliyoruz” diye konuştu.   

 

Editör: TE Bilisim