İskenderunlu genç girişimci Mehmet Ali Yazıcı pandemi döneminde biblodan, saksıya alçıdan ahşaptan yapılan evleri süsleyen eşyalar üretmek için hem atölye, hem de teşhir salonu olarak kullandığı bir işyeri açtı.  

Genç girişimci Mehmet Ali Yazıcı atölyelerinde silikondan kalıplarla birbirinden ilginç gözsüz-yüz mask saksılar, bal kabağı saksı, helen baykuş, birçok ahşap saksı çalışması ve hediyelik eşyalar yapıyor.

Kısa süre önce üretimine başladığı ev süs eşyalarını kent içerisi ile İskenderun’dan Türkiye’nin birçok yerine gönderdiğini ifade eden Mehmet Ali Yazıcı “Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyorlar. Ev ve iş yerlerini süsleyen bibloları ve değişik ahşap çeşitleri yapıyoruz. Özellikle yılbaşında geçmişten bugüne devam eden hediye alıp vermek isteyenler için bu tip süs eşyaları çok güzel bir seçenek oluyor” dedi.

Önceden tasarlanan ve silikon kalıp haline getirilen çalışmaları atölyede işlediklerini anlatan Mehmet Ali Yazıcı “Çok güzel ürünler ortaya çıkıyor. Biz bir taraftan kalıplardan çıkardığımız birbirinden ilgi çeken süs eşyalarını renklendiriyoruz, işlemden geçirip vitrinlere gönderiyoruz. Zengin ürün çeşitlerimiz var. Müşteri isterse, ham çalışmayı evinin dekoratif konumuna, rengine ve zevkine göre renklendirebiliyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim