Cumhuriyet Sağlık Kabini’nin açılışına, Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkan Vekili Lokman Canımoğlu, Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, Gökmeydan eski Belediye Başkanı ve bölgenin önemli kanaat önderlerinden Necim Bozkurt, Arsuz Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Gökpınar, eşi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ceylan Gökpınar ile davetliler katıldı.

Kucağında oğlu Emre ile açılışa katılarak, sıcak, samimi ve doğal haliyle ilgi çeken Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, oğlu Emre için ‘Stajyer Kaymakam’ esprisine de tebessümle karşılık verdi.

Cumhuriyet Sağlık Kabini Kurucusu Uzman Pedagog Psikolojik Danışman Seyran Ungan, Acil yardım uygulamalarından evde bakım hizmetlerine, serum ve idrar sondası takılması ile beslenme sondası takılması, enjeksiyon, evde bakıma muhtaç hastalara mobil hizmet gibi bir çok konuda hizmet vereceklerini söyledi.

Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar da, inşaatı büyük oranda bitme aşamasına gelen Arsuz Devlet Hastanesi’ni altı ay içerisinde hizmete açmak gayretinde olacaklarının altını çizerek Cumhuriyet Sağlık Kabini’nin ilçede önemli bir hizmeti yerine getireceğine inandığını ifade etti.

Kaymakam Gökpınar ile protokol üyeleri ve davetliler kurdeleyi birlikte keserek açılışı gerçekleştirdi. Davetliler daha sonra Cumhuriyet Sağlık Kabini’ni gezerek, Uzman Pedagog Psikolojik Danışman Seyran Ungan’dan bilgi aldılar.

Editör: TE Bilisim