Açılışa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Mercan Töremiş tebrik ederek; “Ekonomi olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz şu dönemde, geçim sıkıntısının yaşandığı bir zamanda böyle bir alanda yatırım yapmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Büyük bir cesaret. Arzu, çalışkanlık, azimle bu işe giriştiğini düşünüyorum. Bu anlamda başaracağına inancım tam. Allah pişman etmesin, bereketli, huzurlu bir iş öyküsü olmasını diliyorum” dedi.

Mercan Töremiş Make Up Studio işletme sahibi Mercan Töremiş , çocukluğundan bu yana bu sektörde çalıştığını ve ilk iş yerini açmaktan ötürü oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Makyaj uzmanı Töremiş, ilk işyerini açmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirterek,”  Milli Eğitim Bakanlığı onaylı pek çok sertifikam var. Mesleğimi çok seviyorum. Bu işe kuaför olarak başladım. Kaş uzmanıydım normalde, makyajı çok sevdiğim için güzellik salonuna geçtim. Kalıcı makyaj uzmanı oldum. Çocukluğumdan beri bu sektörün içindeyim. 15 yaşından bu yana bu mesleği yapıyorum. Merkezimizde cilt bakımı, kalıcı makyaj, kirpik lifting, lazer epilasyon, manikür-pedikür, protez tırnak, kalıcı oje, yaşlanmayı durduran kolajen ip askı cilt bakımı gibi pek çok işlem yapıyoruz. ” şeklinde konuştu.

 

E-sigara kullanımı akciğer sönmesine bile neden olabiliyor E-sigara kullanımı akciğer sönmesine bile neden olabiliyor

Editör: TE Bilisim