Eski İKEM Koleji karşısında yer alan Toprak Psikoloji ve Dil Merkezi’nin açılış törenine, Kaymakam İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Güzellik Merkezi sahipleri ile seçkin davetli grubu katıldı.

        Açılış kurdela kesimini İskenderun Kaymakamı Yönden, açılışa katılan ikiz çocukla birlikte yaptığı törende konuşan Belediye Başkanı Tosyalı, merkezin hayırlı hizmetler vermesi dileğinde bulunarak, girişimcileri kutladı ve başarılar diledi.

        Merkezi gezen davetlilere bilgiyi kurucu Psikolog Turguy Şenay vererek, 12 kişilik uzman bir ekiple hizmet vereceklerini, bölgenin önemli bir eksikliğini gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

Şenay, merkez çatısı altında,  psikolog, egroterapist, çocuk gelişimcisi, klinik psikolog ve özel eğitimciyle beraber danışanlarına çare olacaklarını dile getirerek “Çocuk ergen psikolojisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, öğrenme güçlüğü (Disleksi) otizm bireysel eğitimi, psikolojik danışmanlık (ruhsal bozuklukları), dil ve konuşma bozuklukları, gelişimsel takip, oyun terapisi, duyu bütünleme terapisi konusunda faaliyet göstereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim