İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin kamuoyunu bilgilendirmek üzere zorunlu açıklamasında “Bir kere önce şunu ifade edelim; Genel Başkanımızdan böyle bir talimat gelirse İl Başkanlarımız bu talimatı uygulamakta 1 saniye bile gecikmez” dedi.

 

Ancak İYİ Partinin gündeminde böyle bir konunun olmadığının altını çizen İl Başkanı Şefik Çirkin “Garip olan bu konunun belli mahfillerce halka yayılmasıdır. Halbuki bu İYİ Partinin iç işidir ve kimseyi ilgilendirmez.

Bize bu açıklamayı yapmak zorunda bırakan bazı çevrelerin bu dedikodu ile bizi yıpratmak, karıştırmak hevesidir. İYİ Partinin önlenemeyen yükselişi elbette bize yönelik dezenformasyon faaliyetlerini artıracaktır.

Mesele içimizde ki arkadaşların buna alet olmasını engellemektir. İYİ Parti tabanı, teşkilatı ve yüce Türk Milleti ile birlik içinde emin adımlarla iktidara yürümektedir. Hal böyleyken siyasi fırsatçılara harcanacak zamanımız yoktur” diye kaydetti.

 

Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural'dan anlamlı çağrı Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural'dan anlamlı çağrı

Fitnenin en aşağılık davranış biçimlerinden biri olduğunu ifade eden Şefik Çirkin şöyle devam etti: “Ancak İYİ Partinin ve İYİ Partililerin mayası sağlamdır. O sebeple mayası bozuklara teslim olmaz. Şahsıma gelince; hedefimiz Hatay’da 3 vekil çıkarmaktır. Biz bu 3 kişinin kim olacağı ile değil o sayıyı bulmakla meşgulüz. Bunlar kim olur, ya da içinde biz olurmuyuz o bilinmez ve Allah’ın nasibidir. Tabanımızın ve Hatay halkının takdiridir. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız son kararı verecektir. O karara boynumuz kıldan incedir. Bizim taleplerimiz yüce Allah’ın nasibi ile sınırlıdır. Kimde bir hakkımız varsa helal olsun ancak fitneyi de Allah’a havale etme hakkımız bakidir. Ben bizi bu günlere getiren tabanımızı ve teşkilatımızı her zaman şükranla anarım. İnşallah bu gayret Hatay’da bir seçim zaferi ve Türkiye’de iktidarla taçlanacaktır”

Editör: TE Bilisim