Başöğretmen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm eğitimcilere armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler günü tüm yurtta özellikle eğitim kurumlarında kutlama etkinlikleri hazırlığı yapılıyor.

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak? 2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Öğretmenler gününün en güzel armağanlarından biri olan çiçek taleplerini karışlamak üzere çiçekçiler de şehir dışından getirttikleri birbirinden renkli, göz alıcı çiçek türleriyle eğitimcilerin gönlünü okşamayı hedefliyor.

İskenderun’un önde gelen çiçekçilerinden Çakıl Çiçekçilik Bora Çaldıran, günün önemini belirtmek üzere yaptırdığı afişle işyerinden tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Bora Çaldıran, Başöğretmen Atatürk’ün ‘Öğretmenler, Cumhuriyet Sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister’ sözüne vurgu yaparak “Biz de Çakıl çiçekçilik olarak tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Bu özel günde, yeni nesiller yetiştiren eğitimcilerimiz için şehir dışından mezatlardan aldığımız çok güzel renkli orkideler, gül, karanfil, kırzanten (kasımpatı) gibi birçok çiçek çeşitlerini getirttik. Her kesime, her cebe uygun çiçeklerimiz mevcuttur” dedi.   

Editör: TE Bilisim