Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel Partisinin Erzin İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşkilatı adına teşekkür etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ın da birer konuşma yaptı.

 

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçelerinin Hatay'ın giriş kapısı olmasına rağmen karayollarının istenilen vasıflarda olmadığına dikkat çekerek “Başka illerin giriş yolları ile hizmetler göz kamaştırıyor. Biz de yollarımızın beton asfalt ile kaplanmasını istiyoruz. Bir de, Sayın Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel'den iktidara geldiğimizde ilk ziyaretin Erzin'e yapılması için kendilerinden söz istiyorum” dedi.

 

CHP Grup Başkan Vekili Özel de bir buçuk milyar liralık vergi verip, 400 milyonluk hizmet gören bir Hatay’dan bahsetmek istediğini ifade ederek “İşte görüyorsunuz, Erzin Hatay’ın girişi ve yollar mıcır asfalt ile yapılıyor. Birçok hizmetten mahrum bırakılıyor. İşte Hatay’da ve diğer illerde yaşayan vatandaşların eşit hizmet alabilmeleri için iktidara gelmemiz gerekiyor. CHP’li bir birinin ardından dedikodu yapmaz. CHP’li diğer CHP’linin ayağını kaydırmaz. Herkes yanındakine sahip olmalı ve Atatürk’ün kurduğu ülkeyi bu iktidardan kurtarmalıyız” diye konuştu.

 

Dayanışma yemeğine; CHP Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Hatay ve Adana CHP Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İlçe Belediye Başkanları, CHP İl ve İlçe Başkanları, İYİ Parti İlçe başkanlarının yanı sıra partililer katıldı.

Editör: TE Bilisim