İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezin'de CHP'li Milletvekili Suzan Şahin'i Başkan Rızkullah Terbiyeli, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları konuk etti. Gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, gazetecilerin sorun ve sıkıntılarını da dinleyen CHP’li vekil Suzan Şahin, seçim bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu ifade etti.

 

Pandemi sürecinde en başta esnaf olmak üzere herkesin büyük geçim sıkıntısı çektiğini belirten CHP’li vekil Şahin “Birçok esnaf çektikleri kredinin ödeyemez duruma geldi. Herkes geçim derdine düştü. Covıd-19’dan dolayı işini aşını kaybeden birçok insan var” dedi.

 

Dünyayı etkisi altına alan coranavirüs belasından kurtuluşun reçetesi aşının Türkiye’ye de geldiğini, kademeli olarak kitlesel aşılamanın sürdüğünü vurgulayan Vekil Şahin bu zor süreci hep birlikte atlatacaklarını umut ettiğini kaydetti.

 

Pandemi de kamu görevi yapan gazetecilerin de sıkıntı çektiğini de sözlene ekleyen CHP’li Suzan Şahin, "Öncelikle İskenderun'da gazeteciler arasında birlik olunması kanaatindeyim. birlikten kuvvet doğar misali güçlü bir basın olması temennimdir. Basına herkesin ihtiyacı var. Pandemi sürecinde basın mensuplarına da destek olunabilirdi, bu es geçildi. Çünkü onların da bir sorumluluğu var. Ben sorunlarınızı istediğiniz yere taşımaya, dile getirmeye hazırım" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim