Sıkmadık el sohbet etmedik vatandaş kalmayana kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirten CHP Hatay İl Başkanı Parlar son olarak birçok mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek sorunları dinledi.

 

CHP Hatay il Teşkilatı, Başkanı Hasan Ramiz’la yarın seçim varmış gibi çalışmalarına devam ediyor, vatandaş ve Esnaf ziyaretleriyle 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlık yapıyor.

 

CHP İl Başkanı Parlar, Defne, Ballıöz Mahallesinde yaptığı toplantıda Muhtar Necdet Eraslan ve mahalle sakinleriyle sohbet ederek beklentilerini, ihtiyaçlarını öğrenmiş olduklarını söyledi.

 

Tavlalı hemşerileryle mahallenin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve önümüzdeki seçimleri konuşan CHP il Başkanı Parlar “Muhtarımız Acip Turunç ve Tavla halkına teşekkür ediyorum. Aknehir ve Büyükçat mahallelerinin sorunlarını yerinde hemşerilerimizden dinledik. Onların sorunlarını çok yakından takip ederek hak ettikleri hizmeti almaları için çalışacağız” dedi.

 

Başkan Parlar, Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanımız İbrahim Güzel, İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Meclis üyeleri İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte en büyük mahallelerden Çekmece ve Harbiye’de Muhtarlar, kanaat önderleri ve geniş halk kitlesinin katılımıyla toplantı yaptı.

Selim Uyar, yerel seçimi değerlendirdi Selim Uyar, yerel seçimi değerlendirdi

Editör: TE Bilisim