İskenderun Belediye Nikah Salonunda Covid-19 pandemi tedbirleri çerçevesinde düzenlenen törende Belediye Bakanı M. Fatih Tosyalı, genç çift Ezgi Cerrahoğlu ile Mustafa Çetiner’in nikahlarını şahitler ve konukların huzurunda kıyarak evlilik aktini gerçekleştirdi. Nikahı kıyan Belediye Başkanı Tosyalı, çifti kutlayarak evlilik cüzdanını gelin Ezgi Cerrahoğlu’na teslim etti.

 

Maske mesafe kuralı çerçevesinde genç çiftler davul zurna eşliğinde oynayarak kısa süre de olsa konuklarla eğlenme fırsatı buldular. Davul zurna zeybek havası çaldı, Egeli Damat Mustafa Çetiner de adeta döktürdü, davetlilerden de bol bol alkış aldı.

 

Seval- Şahin Cerrahoğlu ile Ayşe Ali Çetiner çifti çocukları Ezgi ve Mustafa Çetiner’in evlilikleriyle akraba olmanın mutluluğunu yaşadılar. Nikah merasimi sonrasında konuklar genç çiftleri tebrik ettiler.  

 

Düğün 10 Nisan Cumartesi günü 13-15.00 saatleri arasında Manisa Turgutlu Köşk Düğün salonu gerçekleştirilecek, 16-17.00 saatleri arasında, Musalar Yeniköy’deki evlerinde tebrikleri kabul edecek.

Editör: TE Bilisim