Adil Coşkuner/Erzin

Erzin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği) Başkanı Abdulkadir Toksöz’ün divan başkanlığında geçtiğimiz günlerde Şoförler Odası Salonunda yapılan genel kurulunu gerçekleştirmişti.

Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Erzin Küçük Sanayi Başkanı İrfan  Bila, İskenderun, Payas, Dörtyol Şoförler Odası başkanlarının da katıldığı genel kurulda yapılan seçimle Erzin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Servet Canatar güven tazeleyerek üyelerinden bir dönem daha vize almıştı.

Türkiye’nin lojistikteki yol haritası ne olmalı? Türkiye’nin lojistikteki yol haritası ne olmalı?

Erzin İlçe Seçim Kurulu Müdüründen mazbatasını Yönetim Kurulu adına alan Servet Canatar, pandemi sürecinin en fazla mağdurları arasında esnaların geldiğini belirterek “Cumartesi-Pazar, bayramda, arife gününde açma dediler, açmadık. Kapat dediler kapattık. Zorlu bir sürecin en mağduru olduk. Bizim en iyi şansımızın biri de HESOB başkanımızın bizden aldığı sorunların, sıkıntılarınızı direk ilgili bakanlık ve birimlere ulaştırması oldu. Pandemi, en mağdur kesim olan esnafımızda büyük yara açtı ve kapanmıyor. Onun için elektrik sıkıntısı da bunlardan biri, başkanımız bununla ilgili istişare içerisinde olduklarını aktardı, teşekkür ediyoruz. Bize güvenoyu veren üyelerimize hizmet etmeye, onların sorunlarının çözümü noktasında mücadele vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.   

Editör: TE Bilisim