Hak sahipliği için bir günde 8 bin 90 başvuru… Hak sahipliği için bir günde 8 bin 90 başvuru…

Arsuz Expo alanında konser vermek üzere geleceğini duyan Bedensel engelli İlayda Demirel, basın mensuplarının aracılığı ile sesini ünlü sanatçıya duyurmaya çalıştı. Kendisine gönderilen videoyu izleyen Buray, hayranı İlayda Demirel’in bu isteğini yerine getirebileceğini iletti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği çerçevesinde Arsuz EXPO alanındaki konser öncesi bedensen engelli İlayda Demirel kuliste bekledi. Bu anlarda büyük bir heyecan içerisinde olduğu gözlenen genç hayranı, konsere çıkmadan önce kuliste Buray’la bir araya geldiklerinde tam bir sevgi yumağı duygusal anlar yaşandı.

Hayranının hayalini gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Buray “Tabi biz daha mutlu oluyoruz, onları görünce, ne güzel bir şey böyle sevilmek. Birazdan sahneye çıkıp sesimiz yettiğince, boğazımız patlayana kadar bu gece burada şarkı söyleyeceğiz” dedi.

Birlikte fotoğraf çektirerek hayalini gerçekleştirdiği hayranını mutlu eden Buray EXPO alanında sahne alarak binlerce hayranını coşturdu.

 

Editör: TE Bilisim