Ticaret hayatında 21 yıl önce ‘Yaşam İçin teknoloji’ diyerek Bosch bayiliği çatısı altında markanın tüm ürünlerini sergileyen Adnan Mursaloğlu sahipliğindeki Sun Mefruşat, Yataş Bedding’in de Fener Caddesi’nde şubesini açmak için yaz sezonunu yenilemeye ayırdı.

 

        Yeni yüzüyle kış sezona giriş yapan Sun Mefruşat Mağaza Müdürü Ümit Yeral, iki mağazayla birlikte İskenderun halkına dünyaca kabul görmüş Bosch ve Yataş Bedding’in ürünlerini sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, yeniden hizmete girmenin gururu içerisinde olduklarını söyledi.

 

        Mağaza Müdürü Ümit Yeral, ‘Yaşam İçin teknoloji’ sloganıyla yıllardır sektöründe lider olan Bosch’un tüm ürünlerini barındırdıklarını kaydederek “İskenderun’da 21 yıldır Bosch markasını halkımıza sunduk. Hiçbir zaman memnuniyetsizlikle karşılaşmadık. Sadece İskenderun’da değil, bölgemizde ürünleriyle tüm evlere girdik” dedi.

 

        YATAŞ’IN YENİ ŞUBESİ HİZMETTE

        Mağaza Müdürü Yeral, dünyada kendini kanıtlayan, ihracatta da önemli rakamları elinde bulunduran Yataş’ın da Fener Caddesi şubesini halkın hizmetine sunduklarını da hatırlatarak şu bilgileri aktardı: “Kaliteyi uygun fiyata halka sunmanın gayesi ve çabası içerisindeyiz. Her zaman güvendiğimiz markalarla çalıştık. Şimdi de Yataş Bedding ile yola çıktık.  Yataş’ın hem fiyat hem de kalite anlamında tartışmasız olduğunu herkesçe bilinmektedir. Mağazamızda markanın, yatağından ev tekstiline kadar tüm ürünleri mevcuttur. Son teknolojik yataklar her ölçü ve renk çeşitleriyle hizmete girdik.  Biz de son olarak ‘Yataş Uykusuyla Tanışın’ diyoruz.”

 

 

 

Editör: TE Bilisim