İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, hakkında çıkan spekülasyonlara yanıt veren Hakan Bolat,”  Söylentiler asılsız yirmi yıl öncesine dayanan bir dava”diyerek şöyle devam etti:

 “Söylentilerin çoğu asılsız. Ben buraya ilk geldiğimde basın toplantısı yaptığımda, eskiden bazı sorunlar yaşadığımı söyledim. 18 yıl önceki bir davamdı, o davam sonuçlandı. Oradan denetimli serbestlik ile ilgili bazı sorunlar vardı maalesef kanunlar değişmiş 3-5 gün geç kaldık. 30 yaşındaki davamın sonucundan gelen bir şeydi. Bazı art niyetli insanlar tarafından çok değişik yorumlanmış. Kendileri ile Allah’ın arasındaki mevzu. Biz buradayız, görevimizin başındayız, işimizin başındayız Allah'a çok şükür. Bizim 19 yıllık şirketimiz var, yaptıklarımız ortada. Her zaman meyve veren ağaç taşlanır, sorun değil, gördüğünüz gibi biz buradayız. İskenderunspor için neler yaptığımız ortada.”

BİZİM KİMSEYLE DERDİMİZ YOK HEDEFİMİZ SAMPİYONLUK

 Bizim derdimiz İskenderunspor’u hak ettiği yere getirmek. Adaptasyonumuz tamamen ona yönelik diyen Kulüp Başkanı Bolat açıklamasına şöyle devam etti:

“Devre arası çok kısa, şampiyon olmaktan başka aklımızdan geçen bir şey yok. 2 lige, oradan da 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu şehri futbol olarak hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Bu şehir futbolu çok seviyor, futbol onlar için ayrı bir şey, bu şehir futbol şehri. İskenderunspor’u hak ettiği yere getirmekten başka bir menfaatim yok. Bizi canı gönülden destekleyen insanlar yeter. İskenderun futbolseverlerinden çok büyük destek alıyoruz, Allah hepsinden razı olsun.

İlk yarı elimizden gelenin en iyisini yaptık. Şampiyon olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”

Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı

Editör: TE Bilisim