Turuncu-Mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat, ikinci yarı yarınki maçla başlayacağını belirterek kalan 18 maçla ilgili hedefleri, alınan tedbirler ve transferler konusunda iskenderun.org mikrofonlarına önemli bilgiler paylaştı.

Şu an bir puan liderin gerisinde yer aldıklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Biz yarın içeride oynuyoruz, Aksaray çok ciddi ve güçlü bir ekip, onlar da şampiyonluğa oynuyorlar. Bizim 4 puan armamızdalar.  Yarınki maçı mutlaka galip gelmek istiyoruz. Takımımız hazır, bir tek Ahmet sakat, Yalçın kart cezalısı, geri kalan tam kadro hazırız maça” dedi.

“MAÇI KAZANIRSAK

LİDER OLMA ŞANSIMIZ VAR”

Rakip Aksaray’ın Antalya’da hazırlanıp maça geldiğini ifade eden Başkan Bolat “Allah’ın izniyle yarın galip geleceğiz. Taraftarlara bir mesajım var; yarınki maç, taraftarların desteği çok önemli, stada gelin takımınızı destekleyin. Yarınki maçı kazanırsak lider olma şansımız var. Tüm taraftarları maça bekliyoruz.  Meteorolojinin raporlarına göre yarın hava da çok güzel olacak” diye konuştu.

Sezonun ikinci yarısı için çok önemli üç bölgeye transferler yaptıklarını da vurgulayan turuncu-mavili kulübün başkanı Hakan Bolat “Bir kaleci, sağ bekimiz yoktu aldık, orta sahaya ikinci ve üçüncü liglerin en önemli oyuncularından on numara Yasin Yener’i aldık,  Tarsus İdman Yurdu’ndan. İki oyuncu daha almak istiyoruz. Tuzla spordan bir futbolcuyla anlaşmıştık, maalesef bonservisinde sorun yaşandı, olmadı. Biz o ayarda iki üç oyuncu daha bakıyoruz. Taraftarlarımıza tekrar söylüyorum, bunlar star oyuncular değil, genç alternatif oyuncular olacak ileriye dönük. İleride yıllarca faydalanacağımız oyuncular arıyoruz. Bir iki maçı görmek istiyoruz. Sadece İskenderun sporun maçlarını görmek istemiyoruz rakiplerimizden izlediğimiz futbolcuların da maçlarını izlemek istiyoruz. Tahmin ediyorum maksimum bir iki hafta içinde iki oyuncu daha gelecek ve transferi kapatmış olacağız, yolumuza o şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sezon başında yanlış yaptıklarını da sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Bolat şunları söyledi: “30 oyuncuyla başladık, Covid-19 vakalarından korktuk, Federasyon da 30 oyuncu sınırı vermişti. Bu sene 25-26 oyuncuyla devam etmek istiyoruz, antrenmanlarda bu bize sorun oluyor. 25-26’yı geçirmek istemiyoruz. Şu anda 23 oyuncumuz var aktif, altyapıdan çıkardığımız bir oyuncumuzla. İki veya üç oyuncu daha alıp sezon sonuna kadar 25-26 oyuncuyla götüreceğiz. İnce eleyip sık dokuyoruz, onun için taraftarların biraz sabırlı olmalarını istiyorum.”

   

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Editör: TE Bilisim